Бежеві штори в інтер'єрі

Бежеві штори в інтер'єрі – класичний, найбільш виграшний прийом, який використовується для оформлення віконного отвору у будинках, квартирах. У порівнянні зі світлими гардинами, бежеві рятують від сонячних променів ефективніше. Водночас світлопоглинання менше, ніж у темних фіранок. Бежеві штори пасують до більшості інтер'єрів. Пояснити це можна тим, що така гардина в кухню не привертає до себе уваги оточуючих.

Бежеві штори в інтер'єрі

Універсальні штори успішно підтримують будь-яке оформлення. Їх можна вибирати для класичного, вінтажного інтер'єру, а також для приміщень, оформлених у стилі модерн, хай-тек. За потреби для бежевих штор можна просто підібрати тюль, яка буде вигідно відтіняти основний матеріал. У сучасному дизайні бежеві штори ідеально поєднуються з кремовими, пісочними відтінками, кольором слонової кістки, шампань. Багато хто дотримується думки, що бежеві штори - це найкращий варіант для оформлення сучасного приміщення.

Бежеві штори для вітальні

Переваги бежевих штор

До переваг бежевих штор можна віднести такі особливості:

  • такі гардини надають приміщенню затишок;
  • широкий асортимент бежевих тканин дозволяє підібрати кращий варіант;
  • бежеві штори можна вдало поєднувати практично з будь-якими меблями, настінними покриттями.

Проникаючи в кімнату через бежеві штори, сонячні промені набувають бежевого тону. Відповідно, градус кольору починає підвищуватися із збільшенням концентрації жовтого відтінку у кольорі матеріалу. Завдяки цьому у прохолодний, темний інтер'єр можна додати більше тепла та затишку. Бежеві штори на кухню - оптимальний варіант створення теплого, затишного інтер'єру.

Бежеві штори у певних випадках зменшують соковитість кольору. Саме в цій властивості криється перевага бежевих гардин перед іншими нейтральними видами фіранок. Бежеві штори у вітальню практично не привертають до себе уваги. Ця особливість важлива при облаштуванні нейтральних інтер'єрів. Якісні портьєри бежевого кольору добре несуть службу, прикрашаючи та захищаючи оздоблення кімнати від надмірного світла та сторонніх очей перехожих. У тому випадку, якщо в кімнаті є фокусні деталі, на яких потрібно зробити акцент, рекомендується сміливо вибирати бежеві штори.

Бежеві штори для вітальні

Види бежевих штор

Залежно від того, який настрій планується створити за допомогою штор, можна вибирати різні варіанти виконання. Замовники можуть купити тканину для штор наступних видів:

  • однотонну;
  • з орнаментом;
  • з класичними візерунками.

Гардини в інтернет-магазині представлені в широкому асортименті. Купити штори в спальню, відповідні всім побажанням клієнта, можна лише за кілька хвилин. Особливо ефектно виглядають лляні штори, які здатні привнести в інтер'єр нотки еко-стилю. Якщо в інтер'єр планується додати елегантності, пишноти, рекомендується вибирати шовк. Легка тюль здатна зробити світло, що надходить з віконних отворів, більш м'яким та розсіяним. Якісні, більш дорогі матеріали мають бездоганну якість.

Дивіться також:

icon_chat icon_teleg icon_viber icon_mes icon_whatsapp icon_callback