Сірі штори в інтер'єрі

Сірі штори в інтер'єрі - один із найбільш оригінальних варіантів оформлення віконного отвору. Сірий текстиль різної текстури чудово виглядає в інтер'єрі, який оформлений у стилі хай-тек, модерн, мінімалізм. Деяким сірий колір здається нудним, невідповідним через деяку похмурість. Однак у разі, якщо композицію правильно розбавити, доповнити незвичайними акцентами, всі сірі відтінки сприймаються зовсім інакше.

Серые шторы для гостиной

Сірі штори в інтер'єрі

Сірі штори в інтер'єрі – це безпрограшний варіант. Вони елегантно виглядають на тлі білих або сірих шпалер, які на тон світліші або темніші за тканину. Вони нейтральні, на їх фоні чудово виглядають яскравіші предмети декору, різні аксесуари. До переваг сірих штор можна віднести такі особливості:

  • грамотно підібрані штори в вітальню сірого кольору не розбурхують психіку людини, не дратують погляд;
  • на поверхні сірого текстилю непомітні плями, бруд: занадто часто прати вироби не доведеться;
  • щільні штори перешкоджають проникненню у приміщення сонячних променів, настирливих поглядів сторонніх;
  • атласні сірі штори з блиском здатні надати вітальні привабливий, більш вишуканий зовнішній вигляд.
Серые шторы

Широкий асортимент материалів для пошиття штор вражає достатком. Покупці можуть підібрати найбільш підходящу тканину для штор. Срібляста кольорова гама досить різноманітна. Всі відтінки чудово поєднуються з більшістю базових кольорів. Що стосується текстури матеріалу, вона не менш важлива. У разі правильного вибору малюнка візерунка вдасться досягти позитивного результату. При виборі тканини рекомендується брати до уваги інтенсивність освітлення кімнати. Для сонячних дуже світлих приміщень доцільно вибирати більш щільні матеріали.

Сірий тюль з візерунком

Особливості вибору сірих штор

Для того, щоб купити штори на кухню сірого кольору, що гармонійно доповнюють інтер'єр, необхідно враховувати в процесі вибору певні нюанси, а саме:

  • перламутрові штори краще вибирати для кімнати, в якій розташовуються меблі білого кольору;
  • сірі штори з теракотовими, рожевими, блакитними візерунками виглядають дуже оригінально;
  • перламутрові гардини із зеленими мотивами у візерунку - оригінальне рішення;
  • сірі портьєри можна успішно підтримати рівними поверхнями з блиском.

Гардини в Україні представлені в широкому асортименті. Штори, виконані в сірих тонах, здатні гармонійно поєднати всі предмети декору, а також створити для них вигідне тло. Срібляста тканина відображає структуру полотна дуже чітко. Відповідно, зупиняти вибір на дешевих матеріалах не рекомендується. Ціни на гардини для кухни високої якості привабливі для всіх покупців.

Серый тюль

Гардини сірого кольору можуть бути пошиті з таких матеріалів: атласу, льону, оксамиту. Для того, щоб дізнатися ціни на штори для спальни, необхідно ознайомитись з асортиментом матеріалів, представлених на сайті. Сірі штори - це універсальний віконний текстиль, який може ефективно прикрасити, урізноманітнити сучасний інтер'єр.

Дивіться також:

icon_chat icon_teleg icon_viber icon_mes icon_whatsapp icon_callback