Штори на кухню з льону

Натуральні тканини широко використовуються при виготовленні штор на кухню. Такі матеріали не викликають алергії та дозволяють підтримувати в кухонному приміщенні атмосферу чистоти та свіжості. Популярною натуральною тканиною є лляний текстиль, що поєднує в собі практичність із вишуканим, стильним виглядом. Штори, виготовлені з льону, виглядають дуже привабливо. Вони створюють у приміщенні екологічний мікроклімат та затишну, домашню атмосферу.

Штори льон

Переваги виробів із льону

Лляні тканини користуються традиційною популярністю. З них виготовляють високоякісну постільну білизну, а також міцні, зносостійкі портьєри та штори. Такі вироби характеризуються найвищим ступенем зносостійкості – вони не змінюють своєї форми та розмірів навіть після великої кількості прання з використанням синтетичних миючих засобів та відбілювача. Тканини, виготовлені з льону, настільки міцні, що їх використовують навіть для пошиття вітрил, які не бояться найсильнішого і поривчастого вітру.

Льняні штори екологічні та не накопичують статичну електрику. У літню спеку вони перешкоджають проникненню в кухонне приміщення прямих сонячних променів, не дозволяючи йому сильно нагріватися на сонці. Ці вироби не бояться впливу вологи. Повісивши їх у своїй кухні, ви зможете прати їх так часто, як забажаєте. Вони легко відмиваються і швидко висихають після прання.


Штори льон

Льняні штори в інтер'єрі

Льон доречний у будь-якому інтер'єрі, у тому числі, у кухонному. Для створення гармонійного дизайну лляні штори можна доповнити серветками, рушниками і чохлами на стільці, зшитими з аналогічного матеріалу. Можна використовувати кольорове, вибілене полотно або матеріал, що має природний коричнево-сірий відтінок. Найбільш яскраво і фактурно виглядає небілений льон. Фактура лляних штор теж може бути різною – від найтоншої, легкої матерії до жорсткого, досить грубого полотна. Плетіння полотна може бути гладким, пухким або фактурним – залежно від дизайну приміщення та переваг його власників.

Дивіться також:

icon_chat icon_teleg icon_viber icon_mes icon_whatsapp icon_callback