Графічні рішення з простором у кімнаті за допомогою тюля

Можливо багато хто вже знає, але про такі речі як графіка можна говорити вічно. А саме: простір у кімнаті досягається не завжди за рахунок геометричних розмірів кімнати, а це, багато в чому, ще й візуальна частина дизайну кімнати.

Ось наприклад, як робити не варто: при не високих стелях, як у нашій студії (а у нас є тільки не високі), ми робимо композицію із однотонних штор та тюлю із широкою горизонтальною смужкою. І на виході, хоча по фото це не так вже й помітно, дякую фотографу, отримуємо кімнату зі стелею, що давить зверху, і робимо стелі ще нижче. При цьому композиція виглядає шикарно, в кімнаті затишно, але вже не так просторо, як хотілося б.

Ви скажете: ну зрозуміло, замість горизонтальної смужки потрібно підбирати вертикальну! І будете праві, але не до кінця. У цьому випадку може бути смужка, і навіть горизонтальна, але одна - дві, максимум три, і по нижній частині тюлю, тобто подалі від стелі. Тоді кімната здаватиметься об'ємною та просторою. Ну і врешті-решт не варто забувати про тюлі без усяких смужок, тоді взагалі ніяких складнощів з простором немає))

Посилання на ціни та забарвлення тюлю: тут

icon_chat icon_teleg icon_viber icon_mes icon_whatsapp icon_callback