Що таке саше і як його використовувати в інтер'єрі

Саше у багатьох асоціюється з невеликим мішечком, всередині якого розташовані трави з пахучим ароматом, який плавно наповнює кімнату. Але у слова є і друге значення, яке перекладається як вузьке покривало. Воно поширене в європейських країнах і іноді зустрічається в готельних номерах.

Саше

Причина використання на перший погляд незручного і не практичного вузького покривала криється в його перевагах:

  • Економічність - це стосується не тільки економії коштів на пошив саше, а й на його прання і чищення від плям. Його набагато легше і швидше випрати в домашніх умовах в пральній машині або вручну. Додатково заощаджується час на прибирання ліжка, що особливо актуально вранці перед виходом на роботу, коли кожна хвилина дорога.
  • Постільна білизна відкрита і нею можна помилуватися на протязі дня, а невелике покривало прикриває його основну частину, яка найбільше схильна до контакту з одягом, не призначеної для сну. Тому можна сміливо купувати дорогу і красиву білизну, адже вона буде у всіх на виду, і при цьому тривалий час залишатиметься чистою.
  • Саше виглядає красиво і оригінально, особливо в комплектації з декоративними подушками, тому їх прийнято робити з одного матеріалу.

icon_chat icon_teleg icon_viber icon_mes icon_whatsapp icon_callback