Різновиди тюлю

Перед тим, як вибрати тюль, що найбільш підходить, для пошиття штор, рекомендується дізнатися, які види тюля існують. Грамотно підібраний матеріал дозволяє зробити композицію, яка стане невід'ємним атрибутом інтер'єру. Завдяки гармонійним гардинам вдасться підкреслити дизайн приміщення, а також доповнити віконний простір. Вибір колірної гами, фактури, а також візерунків на поверхні матеріалу відіграє важливу роль. Такі особливості визначають привабливість тюлю.

Выбор цветовой гаммы для тюля

Види тюля

Серед широкого достатку продукції можна виділити такі різновиди тюлі, представленої в інтернет-магазині Ланіта:

Органза - найбільш поширений матеріал, для виробництва якого застосовуються штучні, а також натуральні тканини. Особливість органзи полягає в тому, що вона добре пропускає сонячне світло, а також злегка розсіює його. Синтетична органза відрізняється практичністю. Матеріал зберігає колір протягом тривалого часу. Крім цього, він не вигоряє, стійкий до дії хімічних засобів, які господині часто застосовують для прання. У зв'язку з поверненням у моду ретро, а також класичного стилю органза стає з часом менш популярною. Купити тюль в Україні можна за вигідною ціною.

Тюль органза манка

Любителям натуральних тканин рекомендується вибирати вуаль, який виготовляють із бавовни. Сітчаста тканина виглядає на вікнах дуже оригінально, вишукано. Завдяки технологіям вуаль можуть виготовляти з синтетичних з'єднань. Вони значно підвищують експлуатаційні характеристики гардин. Незважаючи на практичність штучних матеріалів, натуральні тканини не втрачають популярності. Чарівність, гарний зовнішній вигляд натуральної бавовни змушує багатьох покупців вибирати тюль в спальню із бавовняної вуалі.

Кисея є менш поширеною тканиною. До її позитивних особливостей можна віднести легкість. Для виготовлення кисеї використовується шовк, а також бавовна, льон та синтетика. Коли в процесі виготовлення нитки контрастних кольорів чергуються, тюль із кисеї виходить особливо гарною. Такі вироби гармонійно вписуються у сучасний інтер'єр. Дещо інша технологія виготовлення використовується для випуску мусліну (більш щільної тканини). Він практично у всіх випадках виготовляється із синтетичних тканин. Ця особливість робить муслін практичним і невибагливим у процесі експлуатації. Кухонна тюль в залежності від способу обробки, вуаль може бути гладкою або "жатою".

Шторы нити Кисея

Прозорий тюль має не менший попит. Для виготовлення такого матеріалу застосовується поліестер. Вироби приваблюють покупців практичністю – вони не вигорають, не змінюють колір, легко перуться. Крім того, прозорий тюль пропонується за вигідною вартістю. Багато виробників поєднують поліестер з іншими синтетичними матеріалами. Завдяки їм вдається створювати незвичайні фактури, оригінальні візерунки на поверхні тюлю. Достаток візерунків, колірних відтінків дозволяє підібрати тюль в зал, спальню или на кухню без проблем.

Прозрачный тюль

Вище описані основні види тканини для тюля. Вибір залежить від уподобань покупця, стилю оформлення інтер'єру. При цьому необхідно враховувати якість шторних виробів, оскільки гармонійно виглядають ті матеріали, які добре поєднуються за фактурою, а також щільності виробу. Дізнавшись, які бувають тюля, зробити правильний вибір не важко. У каталозі також представлена дитячий тюль, доповнений зображенням казкових героїв. Комбінація різних матеріалів забезпечує композиціям елегантний вигляд. Переглянувши відео, можна ознайомитись із різними видами тюля.

Дивіться також:

icon_chat icon_teleg icon_viber icon_mes icon_whatsapp icon_callback