Блакитні штори в інтер'єрі

Блакитні штори в інтер'єрі – це класика та екстравагантність в одному флаконі. Вони ідеальні для використання в різних стилях і приміщеннях. При цьому можуть використовуватися для створення яскравого та незвичайного акценту, особливо якщо це блакитні штори нестандартного дизайну. Готові штори в Україні пропонує інтернет-магазин Ланіта. За роки роботи на ринку текстилю ми вивчили потреби клієнтів і готові повністю їх задовольнити. Заходьте до нашого каталогу штор, та вибирайте блакитні штори для свого будинку.

Особливості вибору штор блакитного кольору

Колір ясного неба - це особливий відтінок, який вимагає до себе трепетного ставлення та уважності при виборі правильного тону. Важливо правильно поєднувати його в інтер'єрі, щоб досягти головної мети – гармонії та затишку. Щоб кімната радувала око, враховуйте, блакитні штори відносяться до холодної гами відтінків. Перебір із синім може негативно позначитися на кінцевому результаті, перетворивши улюблену кімнату на холодне і не дуже приємне приміщення. Але якщо підійти до цього питання грамотно, то можна легко створити благотворну атмосферу, при цьому втіливши свою мрію повісити на вікно красиві і незвичайні блакитні штори.

Переваги блакитних штор та гардин:

  • Візуальна легкість та невагомість. З такими шторами легко «розширити» простір, зробити його більш просторим та комфортним.

Портьера корона плиссе Т-975 голубая

  • Свіжий темно-блакитний відтінок бадьорить та активізує роботу мозку. Блакитні портьєри можуть використовуватись у вітальні. Вони поєднуються з меблями та стінами білого кольору. А яскраві акценти у вигляді фіранок небесного кольору та сині подушки чи накидки на крісла та диван завершать загальний образ приміщення.
  • Традиційно ніжні блакитні гардини в спальню використовуються для створення спокійної та легкої обстановки. У цій кімнаті такі фіранки допоможуть залишатися спокійним, відпочилим і бадьорим.
  • Веселі блакитні завіси в дитячу кімнату сподобаються і хлопчикам, і дівчаткам. Різні візерунки, малюнки та абстракція порадують дітей. Невагомий тюль на вікні в дитячій спальні – це найкращий вибір для дбайливих батьків, які цінують душевне здоров'я своєї дитини.

Експерт рекомендує: для тих, хто цінує незвичайні інтер'єрні рішення, пропонуємо звернути увагу на модні блакитні штори-нитки з камінням. Нестандартний дизайн, легкість конструкції та блиск каменів вигідно впишуться у дизайн приміщення та стануть його родзинкою.

Доступні ціни на блакитні штори для будь-яких приміщень

Наш інтернет-магазин фіранок Ланіта представляє широкий асортимент вибору блакитних штор, тюлі та портьєри на будь-який смак. У нашому каталозі можна вибрати готові штори, так і замовити індивідуальне пошиття.

Шторы нити радуга дождик бело-голубые

Тепер перетворити інтер'єр улюбленого будинку, порадувати рідних та здивувати гостей ще простіше. Красиві блакитні тюлі в Києві та готові штори блакитного кольору ідеально впишуться в незвичайний інтер'єр та створять атмосферу свіжості та легкості. Вибирайте штори у нашому каталозі, а ми забезпечимо швидку доставку до будь-якого міста країни за короткий термін.

Дивіться також:

icon_chat icon_teleg icon_viber icon_mes icon_whatsapp icon_callback