Гардини в спальню - підбір фото за стилями

Облаштовуючи інтер'єр спальні, необхідно зробити його повністю відповідним уявленням про комфорт. Особлива роль цьому випадку належить текстильному оформленню. Ліжко, покривала, а також гардини повинні ідеально підходити до образу, що створюється.

Гардини до спальні - фото оригінальних варіантів

Завдяки достатку оригінальних матеріалів підібрати найбільш підходящу тканину для пошиття гардин не складе труднощів. Далі будуть розглянуті найбільш популярні варіації гардин для спальні. Завдяки рекомендаціям вдасться зрозуміти, які штори будуть доречні в спальні, а також до якого стилю інтер'єру вони найкраще підійдуть.

Завіси

Це найбільш простий та доступний спосіб прикраси віконного отвору у спальні. Грамотно пошиті завіси являють собою довгі прямі полотна, виконані з легких та напівпрозорих тканин. Цей тип прикрас особливо гарно виглядає в комплекті з більш щільним засобом захисту від сонячних променів, сторонніх очей. Різновид подібних штор - оригінальні нитчасті фіранки, що складаються з безлічі ниток. Їх можна при необхідності підрізати або підхопити декоративним затискачем. Завіси гарно виглядають у приміщеннях, які оформлені у класичному, а також сучасному стилі.

Штори

Порт'єри

Можуть стати чудовим доповненням завіс, оскільки для їх пошиття застосовують у більшості випадків щільні тканини. Ці вироби можуть стати надійною перешкодою надмірному світлу і небажаному шуму. Якщо спальні сонячні, рекомендується вибирати портьєри на підкладці. Певні інтер'єри, наприклад, англійський стиль, передбачає застосування одних портьєр для оформлення оригінального інтер'єру. Колір портьєри може бути різним. Однак найбільший попит мають класичні кольори - бежевий, пісочний, колір слонової кістки, сірий, темно-синій.

Штори

Класичні штори

Цей варіант має на увазі поєднання портьєр і напівпрозорого тюля.. Портьєри найчастіше застосовують лише для декору. Щодо функції захисту, її виконує щільне додаткове полотно. Звичайно, довжина портьєр у такому разі є максимальною. Винятком є ті композиції, які призначені для нових стилів інтер'єру.

Штори

Італійські штори у спальні

Це різновид звичайних портьєр. Їхня відмінність полягає в тому, що вироби досить міцно закріплюються на карнизі і не можуть пересуватися по ньому. У закритому вигляді італійські штори не відрізняються від класичних. Користувач відкриває їх за допомогою шнурка. Фото італійських гардин в спальню дозволить візуально ознайомитись з усіма особливостями цих виробів. Штори цього виду прибираються з боків. Цей вид виробів чудово підходить для просторих спалень, виконаних у стилі бароко.

Штори

Французькі штори

Такі штори здатні додати розкоші до будь-якого приміщення. Французькі штори відрізняються наявністю безлічі ефектних складок. Для їх пошиття використовується шовк, атлас, а також органза та тафта. Фото французьких гардин для спальні представлено нижче. Вироби цього виду чудово виглядають у спальнях, які оформлені у класичному стилі.

Штори

Дивіться також:

icon_chat icon_teleg icon_viber icon_mes icon_whatsapp icon_callback