Бордові штори в інтер'єрі

Багато і ефектно виглядають бордові штори в інтер'єрі. Такий колір відноситься до глибокого та урочистого відтінку червоного кольору. Колір бордо народився у Франції наприкінці 19 століття на честь темно-червоного вина з провінції Бордо. Порт'єри для вікон з такого гармонійного та дуже насиченого забарвлення є ознакою багатства та пишноти. Вони підходять для великих і просторих кімнат, не перенасичених предметами меблів та різноманітними аксесуарами.

Бордові штори із атласу для різних стилів

З атласної тканини бордового забарвлення можна пошити розкішні портьєри для будь-якої кімнати. Пріоритетним напрямком має зал, вітальня, передпокій, спальня батьків. Для дитячої кімнати цей колір вважається надто насиченим, що негативно впливає на дитячу психіку. Бордові штори з атласу підходять для модерну, мінімалізму, бароко, рококо, східних стилів.

Бордові штори

Найкращий інтернет-ресурс з доступними цінами на шторну тканину

В інтернет-магазині штор ЛАНІТА реалізується красива тканина для гардин різних світових та вітчизняних виробників. Тут є щільні, важкі тканини, легкі та повітряні полотна різного забарвлення та фактури.

Ціна на шторну тканину залежить від:

  • якості матеріалу;
  • виробника;
  • ширини тканини;
  • величини партії, що купується.

Покупці, котрі співпрацювали з нами, залишили приємні відгуки на сайті. Їм сподобалися наші ціни, скидки, акції.

Поєднання кольорів для фіранок у зал

Для центральної кімнати слід вибрати довгі гардини, які підкреслюватимуть урочисту атмосферу цього приміщення. Фіранки в зал кольору бордо гармонують з легкими тюлевими денними, капроновими або шовковими гардинами світлих тонів. Це можуть бути вироби білого, молочного, кремового, світло-сірого, молочного, оливкового забарвлення. Фіранки кольору бордо красиво і гармонійно виглядають в інтер'єрі, в якому є різні відливи червоного кольору. Вони також поєднуються із різними відтінками зеленого, коричневого, синього, сірого кольору.

Оформлення штор на кухні

Незважаючи на те, що гардини вже є окрасою інтер'єру, вони доповнюються допоміжною окрасою – ламбрекенами. Драпірування різних форм, що знаходиться попереду гардин, доповнює ошатність вікон. Ламбрекени можуть мати різний вигляд та форму. Вертикальні складки зі скошеною лінією низу називають де жабо. Якщо в комплекті штор є одинарна конічна складка, таке оформлення ласкаво називають дзвіночок. Тканина, оформлена збірками з провисанням однієї або двох сторін, має назву сваг. Штори на кухню з різними видами ламбрекенів приносять до кімнати особливу атмосферу урочистості та стильності. Вони можуть мати різну довжину та різне оформлення. Фіранки гармонують із деякими елементами кухонного гарнітура, аксесуарами. Найпростіше красиві та ефектні гардини на кухню купити в інтернет-магазині.

Бордові ламбрекени

Фіранки в спальню у кольорі бордо

Деякі мешканці намагаються обладнати свої кімнати у певному кольорі. Найчастіше таким кольором є бордо. Він виглядає багато і ошатно, приносить у кімнату почуття сексуальності та таємничості. Тоді доречними будуть фіранки в спальню бордового забарвлення, покривало подібного кольору, шпалери, подушечки, інші елементи оздоблення кімнати.

Дивіться також:

icon_chat icon_teleg icon_viber icon_mes icon_whatsapp icon_callback